Skip to content

Over Alice George

Of het nu laarzen, loafers, sneakers of oorbellen zijn,
wij weten waar je hart sneller van gaat kloppen.

Onze webshop is 24/7 bereikbaar en gericht op de modebewuste vrouw. Met aandacht voor kwaliteit en mode, maar ook met aandacht voor de persoon. Want wil je persoonlijk advies? Dan kan dat. Neem dan gerust contact met ons op via hello@alicegeorge.nl en we helpen je graag.

We doen er alles aan om de producten zo zorgvuldig mogelijk én zo snel mogelijk te verzenden. Voor 16.00 uur besteld is de volgende dag geleverd. Voor vragen en/of opmerkingen neem contact op met ons via hello@alicegeorge.nl.

En mocht je de producten toch liever eerst zien, voelen en/of passen kom dan gezellig langs in onze winkel. Ons adres is Kampweg 16A, 3941 HH in Doorn. Open van dinsdag t/m zaterdag.

We zien en helpen je graag!

Design

Alice George verkoopt merken die vakmanschap verstaan, die gebruikmaken van de mooiste leersoorten voor de mooiste schoenen. En waarbij prijs en kwaliteit in de juiste verhouding staan. Deens design, zoals Copenhagen studio’s en Ivylee Copenhagen. Maar ook Hollands design zoals Bronx en Maluo.

Collecties

Alice George is altijd op zoek naar mooie en kwalitatief goede merken schoenen voor dames. De collecties worden ieder seizoen aangepast. Gelet wordt op trend, stijl en bovenal draagbaarheid.

Get inspired