Skip to content

Over Alice George

Of het nu laarzen, sneakers, jasjes, broeken of oorbellen zijn,
wij weten waar je hart sneller van gaat kloppen. In onze boutique in Doorn kun je het allemaal bekijken, passen en combineren.

Onze webshop is 24/7 bereikbaar en gericht op de modebewuste vrouw. Met aandacht voor kwaliteit en mode, maar ook met aandacht voor de persoon. Want wil je persoonlijk advies? Dan kan dat. Neem dan gerust contact met ons op via hello@alicegeorge.nl en we helpen je graag.

We doen er alles aan om de producten zo zorgvuldig mogelijk én zo snel mogelijk te verzenden. Voor 14.00 uur besteld is de volgende dag geleverd. Voor vragen en/of opmerkingen neem contact op met ons via hello@alicegeorge.nl.

En mocht je de producten toch liever eerst zien, voelen en/of passen kom dan gezellig langs in onze winkel. Ons adres is Kampweg 14, 3941 HH in Doorn. Open van dinsdag t/m zaterdag.

We zien en helpen je graag!bekijken

Design

Alice George verkoopt schoenmerken die vakmanschap verstaan, die gebruikmaken van de mooiste leersoorten voor de mooiste schoenen. En waarbij prijs en kwaliteit in de juiste verhouding staan. Modieuze schoenen met een goede leest. Deens design, zoals Ivylee Copenhagen. Maar ook Hollands design zoals Bronx en Maluo. Naast schoenen verkoopt Alice George in haar boutique in Doorn ook kleding en sieraden. Kom langs of maak een afspraak. Altijd welkom!

Collecties

Alice George is altijd op zoek naar mooie en kwalitatief goede merken schoenen voor dames. De collecties worden ieder seizoen aangepast. Gelet wordt op trend, stijl en bovenal draagbaarheid.

Get inspired