Skip to content

Retourneren

Retourneren

Mocht je een aangekocht product willen retourneren dan kan dat.

Meldt je retour via hello@alicegeorge.nl binnen 8 dagen en stuur het uiterlijk binnen 14 dagen onbeschadigd, ongebruikt, in de originele schoenendoos netjes verpakt en voldoende gefrankeerd terug.

Geef duidelijk aan of je wilt ruilen in verband met een andere maat, of enkel retourneren. We zullen dan aangeven of het product voorradig is en deze, na ontvangst van het retourproduct, kosteloos (mits boven €100) verzenden.

Mocht je toch liever een ander product kopen, dan raden we aan een nieuwe bestelling te plaatsen via de site.

Na ontvangst van het product dat retour is gezonden zal het aankoopbedrag zsm, uiterlijk na 8 dagen, worden teruggestort.

Ook is het mogelijk om je aankoop binnen 8 dagen te herroepen. Je dient dan het Modelformulier Herroeping te gebruiken om van de koop af te zien. Na het versturen van dit formulier aan hello@alicegeorge.nl ovv herroeping dient het product binnen 14 dagen aan ons geretourneerd te zijn. Binnen 8 dagen, maar na ontvangst van het product, zal het volledige aankoopbedrag (minus € 5,95 verzendkosten, indien die niet bij aankoop zijn betaald) teruggestort worden.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Ook hier geldt dat het product onbeschadigd, ongebruikt en in de originele schoenendoos netjes verpakt dient te worden geretourneerd. Alice George behoudt zich het recht voor om eventuele schade toegebracht dan wel gebruikssporen aan het product in rekening te brengen.

Op deze site aangekochte producten retourneren of ruilen in de winkel kan ook. Ook dan geldt: ongebruikt, onbeschadigd en in de originele doos. 

Let op: sale producten met een korting van 50% of meer kunnen niet worden retourneerd.

Aankopen gedaan in onze winkel op de Kampweg in Doorn kunnen binnen 8 dagen geruild of geretourneerd worden. Bij retour ontvang je een tegoedbon. 

Voor vragen neem contact met ons op via hello@alicegeorge.nl

Retouradres:

Alice George
Kampweg 14
3941 HH Doorn