Skip to content

Ivylee Copenhagen

Jojo suede

209,95

een muiltje in bruin suede. Model Jojo

SKU IV-jojo-suede Categorie

Deel dit item

De Jojo van Ivylee Copenhagen is een muiltje van soepel suède. De Jojo is leer gevoerd en heeft een heel zacht voetbed. De neus is vierkant en de kleur is bruin. De hak is ca 7 cm hoog en is vierkant. Een hele elegante sandaal die ook nog eens lekker loopt. en elke outfit deze zomer afmaakt. Valt normaal op maat. Alice George verkoopt schoenen, sneakers en laarzen van populaire merken Copenhagen, O&A  Non-Fashion, DWRS en Bronx. Bekijk sandalen, slippers en instappers in de webshop.

Het Deense merk Ivylee Copenhagen is een stijlvol merk schoenen voor modebewuste vrouwen. De ontwerpen maken door hun typische Scandinavische eenvoud elke outfit af. De in Europa geproduceerde collectie bestaat uit hippe en tijdloze modellen enkellaarzen, korte en lange laarzen, sandalen en slippers van mooie kwaliteit en in subtiele kleuren.

Deze zomer heeft Ivylee Copenhagen weer leuke korte laarzen in zomerse tinten. Bekijk de nieuwste korte laarzen van Yvylee , bijvoorbeeld Frances, een suède korte laars in de kleur taupe. De laarzen van Ivylee komen in de kleuren van dit seizoen: zwart, bruin, cognac en off-white. Bekijk de zeer populaire korte laarzen Tracy hier.

Twijfel je over de maat? Bel ons gerust voor advies. Wel zo duurzaam als je bestelling in één keer goed is!

Kleur

bruin

Maten

37, 38, 39, 40, 41

Merken

Ivylee Copenhagen